Te huur vrijstaand gebouw voor maximaal 41 personen

 Interieur:
Le Bovet is een vrijstaand gebouw dat u in z'n geheel huurt. Het bestaat uit 6 gîtes (appartementjes met open verdieping) met 5 tot 9 bedden, samen maximaal 41 slaapplaatsen. Elke gîte beschikt over een een keuken met electrisch fornuis, een koelkast, koffiezet, alle bestek en keukengerei, een living met divan-bed (2x1 pers.), TV (kabeldistributie), centrale verwarming, rook -en branddetectoren en een klein terras met tuinmeubilair. Er zijn enkele extra douches op de gang. Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke ruimte en een compleet uitgeruste gemeenschappelijke keuken. (Bij huur van dit gebouw kiest u voor het gebruik van ofwel de gemeenschappelijke ofwel de individuele keukens).

 

Lees verder...

Ferme du Château in de Belgische Ardennen

 Uit liefde voor de Ardennen hebben we in het jaar 2000 de stap genomen om een eigen project op te zetten midden de Belgische Ardennen.

Het is een statig project geworden met de mogelijkheid om ganse families te slapen te leggen. Verder wilden we met mooie en degelijke materialen onze gasten een luxueus verblijf aanbieden.

Catering

We voorzien in catering met eerlijke producten, kwaliteitslabel-vlees en artisanale producten uit onze streek en onze eigen tuin. Samen met u werken we op voorhand uw verblijf op de hoeve uit tot een onvergetelijk en onspannend avontuur.

De accomodatie (30 personen)

Het interieur is modern en strak gecombineerd met de oude stijl van het gebouw en grote vensters.

Lees verder...