Te huur vakantiechalet op Terschelling op gezellig park

 Interieur:
Dit vrijstaande chalet is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt in de duinen bij Midsland Noord. Het totale (woon) oppervlak van de bungalow bedraagt circa 80 m². De indeling is als volgt: gezellig ingerichte woonkamer met zit- en eethoekruimte en een kleurentelevisie. Verder beschikt het chalet over een open keuken met koel-/vriescombinatie, kookplaat en volledige inrichting voor het genoemde aantal personen. Het chalet is uitgerust met twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed, één met twee éénpersoonsbedden (stapelbed) en één slaapbank voor 2 personen. De 2-persoonsbedden zijn voorzien van tweepersoons matrassen en tweepersoons dekbedden. Verder is er een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Dekbedden en kussens zijn aanwezig, linnengoed dient u zelf mee te brengen. U bechikt over een eigen terrein bij het huis met een terras met tuinmeubilair en een grasveldje. Op het recreatiepark zijn ruime speelweides aangelegd t.b.v. kleine en grotere kinderen. Het is er een rustig en kindvriendelijk resort.

 

Lees verder...

Vakantiehuis Texel op park "De Krim"

 U kunt hier wandelen over het strand naar het natuurgebied De Slufter of de vuurtoren waarbij u een wijdse blik over de branding van de Noordzee heeft. De vakantiebungalow ligt op bungalowpark " De Krim noordelijk op Texel, vlak bij "De Slufter" en het dorpje De Cocksdorp.
Op Texel hebben zijwegen nummers. U rijdt naar De Cocksdorp; vlak daarvoor kiest u "zijweg 33". 

Het is een type D- vakantiewoning.
's Ochtends staat de zon op het terras, 's middags schijnt de zon op de zijkant van het huisje en 's avonds op de kant waar de slaapkamer op de begane grond is.
Lees verder...

Vakantie op de boerderij in Burum

 Deze boerderij is gebouwd omstreeks het jaar 1896.
Voorheen stond er een boerderij iets verder het land in, maar deze is helaas afgebrand en daarna is deze boerderij gebouwd.
De boerderij is een type stolp boerdeij. Het is een vierkante boerderij met een piramidevormige dak. Het voorhuis bij de weg en direct daarachter de schuur voor het vee en de machines.
Dit in tegenstelling tot een kop-hals-romp boerderij waar tussen het voorhuis en schuur nog een kleine (hals) tussenruimte zit.
In 2002 is deze boerderij omgetoverd geworden tot vakantieboerderij.
Alles is binnen zoveel mogelijk authentiek gelaten om toch de gasten een idee te geven hoe men vroeger in deze boerderij zou hebben geleefd. Lees verder...