3 dagen Kerstmarkten Heidelberg-Rudesheim

 Maak dit jaar kennis met de kerstmarkten van Koblenz, Heidelberg en Rüdesheim tijdens een heerlijk weekendje weg naar Duitsland. Koop de mooiste cadeaus en souvenirs en proef de speciale kerstkoeken en natuurlijk een glaasje glühwein. De historische centra van Koblenz en Heidelberg zijn zo net voor de kerstdagen extra sfeervol. Een bezoek aan het gezellige, aan de Rijn gelegen, wijnstadje Rüdesheim maakt deze busreis compleet.


 Accommodatie
Het leuke familiehotel Schwanheimerhof is rustig gelegen aan de rand van het landelijke dorpje Schwanheim in het Neckardal. In het hotel is een restaurant met een gezellige bar aanwezig. Uw kamer is voorzien van een televisie en badkamer met douche en toilet. Een deel van de kamers beschikt ook over een balkon. U verblijft hier op basis van halfpension.


Dagprogramma


Vrijdag
Nadat u met de servicelijnen naar ons verzamelpunt bent gebracht stappen we in de bus naar Duitsland. In de loop van de middag komen we aan in Koblenz. In de schilderachtige oude stadskern, bij de Deutsche Eck, komt u te midden van vele prachtig gedecoreerde houten kraampjes volledig in kerstsfeer. U heeft een paar uur de tijd om de gezellige kerstmarkt te bezoeken. Vervolgens vertrekken we naar het hotel waar na aankomst gedineerd wordt.Zaterdag
Vandaag gaan we naar Heidelberg, een grote universiteitsstad met een mooi historisch centrum. Op diverse plekken in de stad vinden er gezellige kerstmarkten plaats. Proef de heerlijkste lekkernijen en ga op pad voor wat leuke souvenirs. De gezellige sfeer, de leuke winkeltjes en de prachtige gebouwen zorgen voor een unieke sfeer. 's Avonds dineren we in het hotel.

Zondag
Op de terugweg brengen we een bezoek aan Rüdesheim, een romantisch stadje aan de Rijn. Rüdesheim is een sfeervol wijnstadje met de beroemde Drosselgasse, een smal straatje met talloze wijnkelders. In de decembermaand vindt er hier ook een sfeervolle kerstmarkt plaats. Na een paar uurtjes is het tijd voor de terugreis naar Nederland. De servicelijnen brengen u terug naar uw opstapplaats.

Prijs vanaf 149,00 euro! 


Excursie & Extra
• Bezoek aan de kerstmarkt in Koblenz
• Bezoek aan de kerstmarkt in Heidelberg
• Bezoek aan de kerstmarkt in Rüdesheim

Voor meer info kijk hier!

 

Reacties

Uw kamer is voorzien van een televisie en badkamer met douche en toilet. Een deel van de kamers beschikt ook over een balkon. U verblijft hier op basis van halfpension.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
27f953
Onthoud mijn gegevens!