Te huur vrijstaande bungalow voor 4 personen in de Peel

 Interieur:
Deze vrijstaande gelijkvloerse bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. Het totale (woon) oppervlak van deze bungalow bedraagt circa 56 m². De indeling is als volgt: woonkamer met open keuken voorzien van een magnetron, koelkast, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap en volledige inrichting voor het aantal personen. Ook is de woonkamer uitgerust met een sfeerhaard en kleurentelevisie. Verder heeft de bungalow twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden (type boxspring), dekbedden en kussens zijn aanwezig. Ook is een badkamer met douche, wastafel en toilet aanwezig. Buiten op het terras staat voldoende tuinmeubilair ter beschikking.

 Woonkamer uitgerust met een sfeerhaard en kleurentelevisie.


 
PlattegrondLigging:

Op Bospark De Bikkels kunt u genieten van het goede Brabantse leven in al zijn aspecten. U vertoeft midden in het afwisselende landschap van De Peel; één van Nederlands mooiste natuurgebieden. De Peel is een prachtig en afwisselend landschap van veenmoerassen, plassen, vaarten, heidevelden en zandruggen. Het is ook de broedplaats van verschillende heide- en moerasvogels en pleisterplaats voor kraanvogels en ganzen. Het pittoreske, zeer natuurrijke park ontvangt u met de bekende Brabantse gastvrijheid. Persoonlijke service staat hier hoog in het vaandel. Men weet niet beter in het vriendelijke Brabant dan u gastvrij te ontvangen. Het autovrije park is een uitstekend startpunt voor gezellige uitstapjes met het hele gezin.Vele wandel- en fietsroutes leiden u langs een bijzondere combinatie van natuur, cultuur en historie. Bospark De Bikkels ligt midden in dit bijzondere landschap.

Op het park zijn de volgende faciliteiten aanwezig: mini  supermarkt, eetcafé met terras, bar, snackbar, verwarmd openlucht zwembad met twee peuterbadjes (gratis toegang voor gasten), sport en animatieprogramma, activiteitenclub, fietsverhuur, biljart, midgetgolf, tafeltennis, amusementshoek en een wasserette.
Omgeving:

Bospark de Bikkels ligt midden in De Peel. U zult dan ook regelmatig pluimee op Bospark de Bikkels tegenkomen. Spelend met zijn vriendjes in de bomen, op zoek naar eten of rondkijkend op uw terras. U begrijpt het al, Bospark De Bikkels is een pittoresk en natuurrijk park. Het is dan ook een uitstekend startpunt voor mooie wandel- en fietstochten en voor gezellige uitstapjes met het hele gezin. Het goed verzorgde park is gelegen in de Peel. De Peel is een prachtig en afwisselend landschap van veenmoerassen, plassen, vaarten, heidevelden en zandruggen. Het is ook de broedplaats van verschillende heide- en moerasvogels en pleisterplaats voor kraanvogels en ganzen.
Van oudsher is de Peel beroemd om zijn turfwinning. Turf was vroeger een belangrijke energiebron en kon gemakkelijk tijdens de dagbouw worden gewonnen. Toen turf als brandstof vervangen werd door steenkool en olie, werd de Peel vooral een intrigerend landschap.
U kunt genieten van zo'n 125 vogelsoorten, maar ook van een grote diversiteit aan runderen en geiten. Maat ook de leukste attracties liggen op een steenworp afstand. Zoals de Peeldorpjes Griendtsveen en Helenaveen en natuurgebieden als Brouwhuisse, Somerense en de Strabrechtse Heide. Indien u een dagje uit wilt met uw kinderen kunt u terecht in de Efteling. U kunt hier onderduiken in de droomwerelden van PandaDroom, wildwateravonturen beleven in de Piraña of op bezoek gaan in het Sprookjesbos. In Deurne vindt u het overdekte speelparadijs Trollenland. Een hele dag plezier voor maar €4,50 per kind. Ouders en begeleiders hoeven niet eens te betalen.


Extra Services
Bij deze woning worden onderstaande extra services aangeboden. U kunt tijdens het maken van de reservering aangeven van welke van deze extra services u gebruik wenst te maken.

Huisdier 1 € 4,00 per dag
Huisdier 2 € 4,00 per persoon
Eindschoonmaak (verplicht wanneer er een huisdier meekomt) € 61,00 vast bedrag per reservering
Dekbedpakket € 8,00 per persoon
Kinderdekbedpakket € 4,35 per persoon
Babypakket (campingbedje, box, stoel en bad) € 22,00 Vast bedrag per week
Peuterpakket (campingbedje, stoel) € 10,00 Vast bedrag per week
Textiel compleet pakket € 11,95 per persoon
Borg: € 65,00 (ter plaatse betalen)

Deze bestemming of een andere bestemming in Noord-Brabant zoeken klik hier en zoek in Noord-Brabant  en dan Vlierden,Nederland

Reacties

Bij deze woning worden onderstaande extra services aangeboden. U kunt tijdens het maken van de reservering aangeven van welke van deze extra services u gebruik wenst te maken.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1c5921
Onthoud mijn gegevens!