Te huur gedeelte van een bungalow in Egmond

 Interieur:
Dit gedeelte van een bungalow is volledig ingericht voor 2 personen, maar op verzoek kan er wel een bedje voor een kind of een logeerbed bij geplaatst worden, in de relaxruimte naast de....sauna! Buiten bij de bungalow is een terrasje, waar u tot ongeveer half 4 's middags heerlijk in de zon kunt zitten. In de keuken vindt u alles wat nodig is om uw vakantie te doen slagen. U hoeft zich niet druk te maken om eventueel niet aanwezige zaken. In de woonkamer staat een tv met kabelaansluiting. Hier staat ook een 2-persoons slaapbank. In de badkamer vindt u een douche en toilet. Meubilair in de woning is verder lichtgekleurd en gezellig. Keukenlinnen en handdoeken dient u zelf mee te nemen. Beddengoed is reeds aanwezig.

 

 In de woonkamer staat een tv met kabelaansluiting. Hier staat ook een 2-persoons slaapbank.

 In de keuken vindt u alles wat nodig is om uw vakantie te doen slagen. Relaxruimte naast de....sauna!
Ligging:

 Egmond aan Zee is een gezellige, Hollandse badplaats. Deze bungalow ligt in een straat, parallel aan de boulevard, die direkt aan het strand ligt. De woning ligt op 200m van het strand en 25m van de duinen. Vlak achter de woning bevindt zich een tennisbaan. Bij de woning is 1 parkeerplaats aanwezig, in heel Egmond aan Zee is het verder betaald parkeren. Dicht in de buurt, 0p 200m afstand, is het centrum van het dorp waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen, of gewoon gezellig kunt gaan winkelen.

Omgeving:
 Egmond aan Zee is een gezellige, in de zomer druk bezochte badplaats in Noord-Holland. Mensen van alle leeftijden komen hier hun vakantie vieren, er is voor iedereen iets te beleven. Jongeren kunnen hier gezellig uitgaan, ouderen kunnen hier genieten van het strand, de zee en het gezellige dorp. In de direkte omgeving van de bungalow vindt u een tennisbaan, het strand, de boulevard, het centrum. In Egmond aan Zee is ook nog eens een prachtig subtropisch zwemparadijs te bezoeken.


Extra Services

Bij deze woning worden onderstaande extra services aangeboden. U kunt tijdens het maken van de reservering aangeven van welke van deze extra services u gebruik wenst te maken.

Borg: € 150,00 (Te betalen aan Bungalow.Net)

Deze bestemming of een andere bestemming in Noord-Holland zoeken klik hier en zoek in Noord-Holland  en dan Egmond aan Zee,Nederland

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
379b84
Onthoud mijn gegevens!