Leuke workshop papier-maché in Spanje

 Ieder jaar wordt in Alicante, aan de Costa Blanca het bekende feest "Las Hogueras'gevierd. Alle wijken van de stad zijn dan een jaar bezig geweest met het maken van enorme beelden. De soms wel twintig meter hoge sculpturen zijn gemonteerd op een houten frame, verfraaid met papier-maché, kunststof, was en verf.
In de week van 17-24 juni worden deze kunstzinnige bouwwerken in de straten van de stad opgebouwd en zijn zij voor het grote publiek te bewonderen. Op de laatste dag van de week worden al deze sculpturen met het nodige ceremonieel en onder begeleiding van vuurwerk in brand gestoken. Lees verder...

Te huur mooie vakantiewoning met gebruik van zwembad!

 Door de mooie ligging van de vakantiehuizen (zie ook ECB111, ECB112 en ECB140) heeft u een adembenemend zeezicht. Er is een zwembad (8 x 4 m) die voor alle drie de huizen ter beschikking staat. Van hier heeft u een mooi uitzicht op de baai van l'Escala. In de keuken ligt het boek "Culinaria España - spaanse specialiteiten", zodat u zelf lekkere spaanse gerechten kunt bereiden. De huizen zijn comfortabel ingericht en geschikt voor gezinnen die samen vakantie willen vieren.

 

Lees verder...

Te huur Vakantiehuis aan de COSTA BLANCA in Rojales SPANJE

 Aan de schitterende Costa Blanca in Spanje hebben we een leuk eigen stekje gevonden.
We bieden anderen ook de mogelijkheid om van deze fijne omgeving te genieten,
U kunt het gastenappartement van deze mooie vakantiewoning huren.

Het is gelegen in een rustige urbanisatie ca 10 minuten van kustplaats Guardamar (mooie brede zandstranden); 11 km van Torrevieja en 35 km ten zuiden het van vliegveld Alicante.
In de buurt zijn diverse winkels. Aan rand van urbanisatie en dorpen eromheen: goede barretjes, restaurants etc. Er is een waterparadijs op ca 1,5 km.
In de omgeving zijn mogelijkheden van tennis, golf, duiken, snorkelen, paardrijden en karten.

Lees verder...

Waarom overwinteren in Costa Blanca

 Waarom naar de Costa Blanca ?

Volgens de World Health Organistion is het klimaat aan de Costa Blanca het meest aangename van Europa. Dit klimaat is erg prettig voor mensen die last hebben van reuma en Ischias. Het wordt ook wel het Florida van Europa genoemd. Het klimaat is uitgesproken mediterraan, vooral aan de kust, met een gemiddelde temperatuur van 17,6 graden. Zandstranden en lage duinen worden hier afgewisseld door rotspartijen en steile kusten waardoor een geografie is ontstaan in witte, blauwe, oker en groentinten. Het is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Europa en dankzij het landschap en de infrastructuur, de prachtige steden en de vriendelijke bevolking is er het hele jaar lang een drukke toeristische activiteit met vele faciliteiten voor de bezoekers.

Lees verder...

Overwinteren in Spanje aan de Costa Blanca

 U wordt van harte welkom geheten op de "Reispagina" van Costablancarental.
Deze reispagina zit boordevol informatie, handige tips en nuttige links om u verblijf aan de Costa Blanca zo aangenaam mogelijk te maken.

Als men aan de Costa Blanca denkt, dan denkt men aan uitgestrekte zandstranden, meer dan 300 dagen zon per jaar, pittoreske dorpjes, een geweldig uitgaansleven, fraaie natuur en een grote variatie aan restaurants te kust en te keur.

De regio van Spanje om in stijl te genieten van uw rust en dit het gehele jaar door!

Lees verder...