Een cruise maken in De schoonheden van de Middellandse Zee

 Heeft u nog nooit een cruise meegemaakt dan heeft u zeker wat gemist! Als u ervan houdt om verwend te worden en in alle rust uw omgeving te verkennen en nog actief te zijn ook als u dat wilt, moet u beslist eens een cruise gaan maken.

Wij hebben voor u een introductie aanbieding gevonden, 13 daagse cruise langs Spanje, Frankrijk, Italieë, Kroatië en Tunesië. Aanbiedingsafvaart is op 29 mei 2008.

Lees verder...

Te huur particuliere vakantiewoning in Thailand

 In het heerlijke Thailand, vlak aan het strand tussen Pattaya en Jomtien,
ligt deze bungalow voor 6 personen.
Gelegen op een compound met prachtig zwembad en 24 uurs bewaking.

Het interieur is smaakvol ingericht, Een grote woonkamer, open keuken, 2 badkamers en 3 slaapkamers.


Gezellige zithoek

Lees verder...

GoMundo.nl een jong en sterk groeiende reisorganisatie voor het buitenland!

G oMundo.nl is een jong en sterk groeiende reisorganisatie, met aantrekkelijke reizen naar warme Caribische, Zuid-Amerikaanse en Europese zonbestemmingen en is een bekende naam geworden voor de op internet surfende zomer- en winterzonaanbidders.

Turkije

Voor meer foto's van Turkije klik op foto

Turkije is al jaren populair bij vele vakantiegangers. Niet verwonderlijk, want Turkije biedt alles voor een onvergetelijke vakantie. Kleine strandjes in schitterende baaien of juist uitgestrekte lange zandstranden bieden u alle mogelijkheden om te zwemmen, te zonnen of watersporten te beoefenen. In de gezellige vissers- en badplaatsjes kunt u in de vele restaurantjes genieten van de overheerlijke Turkse keuken.

Lees verder...